torsdag 24 november 2016

Allmän information från arbetslaget

Hej!


De senaste veckorna har vi haft frånvaro i personalgruppen vilket har lett till ändringar av schema och sluttider för eleverna. I nuläget är det mycket svårt att få tag på lärarvikarier och då måste vi lösa dagen inom arbetslaget. Det har märkts en del på eleverna att det inte varit "som vanligt" och vi är medvetna om situationen och försöker lösa det efter bästa förmåga.


Tisdagen den 6/12 är det Öppet Hus här på enheten mellan 15-17.  Här har elever och föräldrar i 4A ett specialuppdrag: Vi önskar att ni bidrar med kakor eller bullar (hembakt eller inköpt). OBS! Inga nötter! Fikabrödet lämnas in på morgonen och sedan har några klassföräldrar tagit på sig att sköta caféet tillsammans med eleverna. Pengarna som vi får in från Öppet Hus kommer vi använda till verksamheten vid t ex utflykter. Nästa gång det är Öppet Hus är det 4B.s tur att ansvara för fikat och gången därefter 4C:s.


I morgon fredag 25/11 har eleverna valfri sovmorgon till 9.00 eftersom det är disco på skolan nu i kväll. Vill man inte ha sovmorgon, kommer man hit som vanligt.